Med över 25 års erfarenhet i branschen känner itelligence SAP inifrån och ut. Vi samarbetar i nära relation till våra kunder för att identifiera och läsa deras specifika behov. Flera SAP awards, certifikat och vår SAP Platinum Partner status är alla testamenten på vår framgång. Inom allt från konsulttjänster, implementering och managed services har vi över 5000 anställda med kunskap att hjälpa din verksamhet framåt.

Som en del av NTT Data Group kan vi dra nytta av ett nätverk på över 9000 SAP-experter. Vår närvaro i 24 länder över hela världen ser till att vi alltid är nära dig och din verksamhet. Dessutom gör vårt starka band till SAP att vi alltid är uppdaterade på de senaste innovationerna och kan hjälpa dig att dra nytta utav dem. Oavsett vilken bransch du tilhör är vi en god partner för din digitala transformation.

I norden består itelligence av över 350  medarbetare fördelade på kontor i Danmark, Sverige och Norge. Vi bistår kunder både lokalt, men även i Finland, Island och baltikum.

Läs mer om oss och vad vi har att erbjuda på www.itelligencegroup.comSverige (Huvudkontor)

Adfahrer AB
Postbox 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postbox 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


© Adfahrer AB 2020