Eva-Maria Fahrer SBN Adfahrer

Det är en spännande tid då vi håller på att välja det övergripande
SBN-konferenstemat och har hittat en ny location.
 Ett helt nytt och mycket häftigt hotel. Ett hotel som går bra med idéen  till övergripande tema som vi jobbar med:

Tänk Nytt!  - Tid för förbättringar och transformation.

Hotellet är det första Marriott-hotellet i Norden och det öppnade i september förra året. Detta första hotell är byggt i deras nya Moxy möteskoncept, se den här länken: http://moxy-hotels.marriott.com/sv. Mariott är en global hotelkjedja med över 6 500 hotel i 127 länder. Mariott med huvudkontor utanför Washington, D.C.har en lång historia och grundades av J. Willard och Alice Marriott och har styrts av familjen i 90 år.

Vårt hotell heter Oslo X, och finns på den här länken http://moxy-hotels.marriott.com/sv/hotels/oslo-x. Vi gjorde ett rumsblock fram till 2 september av alla hotellrum och en webb-länk kommer att tillhandahållas av hotellet där rum kan bokas. Efter den 2 september kommer de återstående rummen att finnas på Booking.com, Hotels.com etc.

Jag är som du kanske förstår samtidigt mycket medveten om undersökningsresultatet, från förra året. 72% av deltagarna sa att de gillade förra årets hotell och skulle vilja vara på där även nästa år. Därför skriver jag den här texten "e-post / blogg / nyheter / brev" till dig. Efter att ha diskuterat detta med några av de personer som deltog i fjol och SBN Core Leadership Team tror jag det "kokar ner till" att hotellet vi hade förra året hade 3 stora fördelar. 1) Hotellet var OK i prissättningen, och vi kunde därför hålla konferenspriset på en acceptabel nivå. 2) Det var nära Oslo 3) Det var nära till flygplatsen. Vårt nya hotell har ett bra pris, är nära oslo och flygplatsen, så det uppfyller alla 3 kriterier och är dessutom supermodernt och fräscht så jag hoppas att du kommer att tycka om vårt val.

Med varma hälsningar, Eva-Maria Fahrer

PS: Bifogar några bilder:

Moxy Oslo X SBN Conference

Moxy Oslo X SBN Conference

Moxy Oslo X SBN Conference

skrivet av Eva-Maria Fahrer on 2018-04-27 12:17
Sverige (Huvudkontor)

Adfahrer AB
Postbox 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postbox 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019