SBN Adfahrer334 dagar fyllda med upplevelser och ny kunskap har passerat. 

Det är tid att förbereda för det kommande året och som ett exempel har valberedningen börjat sitt arbete för att forma ledarteamet som ska ta SBN in i 2019. 

Är du intresserad av volontär arbete i SBN hör av dig!

Vi letar alltid efter trevliga medmänniskor som är nyfikna på ny teknik och drivs av en önskan att förbättra processer. Det bästa SBN mötet bidrar till att göra livet enklare och trevligare för kollegor och medmänniskor genom medvetenheten om möjliga, fungerande och smarta lösningar och hur man får dem på plats.

Vi behöver dig som är intresserad av business perspektivet.
SBN har varit och ska vara en stark röst i samarbetet med SAP. En viktig roll är att ge våra medlemmar styrka och kunskap i det stora förändringsarbetet som ligger framför våra medlemmar. Vi har bidragit till att empati ligger högt på dagordningen hos SAP genom vårt internationella engangemang. Empati och förståelse för andras situation är viktigt när stora kontrakt ska göras om. Kontrakt som representerar de lösningar som med åren blivit hjärta och lunga hos våra medlemsföretag.
 

Vi behöver alltid personer med branschkunskap. Det är en stor fördel om man brinner för processförbättring med IT lösningar som stöd. Inom Retail och SAPs nya C/4HANA lösningar specifikt men alla områden är intressanta. Vi tar gärna hjälp av en person som ser arbete i SBN som ett sätt att förlänga yrkeslivet efter sin pension. Unga som är i början av sin karriär eller kanske fortsatt på skola är också välkomna likväl som alla de som vi jobbar med till daglig. Så har du lust att bli litt mer aktiv - Hör av dig!

Mötesprogram för det kommande året finns på web. 

Läs mer här och markera gärna din kalender redan nu.

https://www.sap-sbn.no/no/nyheter/5051/kalenderen-for-vårens-aktiviteter-er-satt

 

Ring eller sänd mig (Eva-Maria) en e-post: em(at)sbn.no +46 70 5697808.
Du kan också kontakta valberedningen som leds av Andries van Bruggen på telefon +47 930 18 916

skrivet av Eva-Maria Fahrer on 2018-11-29 07:14
Sverige (Huvudkontor)

Adfahrer AB
Postbox 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postbox 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2020