Välkommen till ADSIG, den svenska delen av en Nordisk SAP community.

ADSIG är den av en nordisk en community för SAPs kunder som till för den dagliga driften administreras av Adfahrer.  Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder att få mest möjlig nytta av sin SAP installation och investering i SAP. Vi stöttar också våra kunder och hjälper dem att välja för dem den bästa lösningen när det är dags att förnya eller bygga ut sin IT lösning.

Vår community består av kunder från våra nordiska länder och vi stimulerar nordiskt samarbete.  All information finns på engelska och på de nordiska språken. Den engelska hemsidan är www.adfahrer.com. Vår community finns på 3 nordiska språk, Norska, Danska och Svenska.

  1. SAP-SBN.no,, är den officielle norska SAP communities. 
  2. SAP-SDK.dk, är vår SAP community på danska
  3. ADSIG.se, är vår SAP community på svenska.

Vår community startade i 1992 och samlar SAP kunder i alla nordiska länder.

Vi distribuerar ett veckobrev med nyheter intressanta för SAPs nordiska kunder på 4 språk.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Vi hjälper våra kunder.
Vi ger råd och svarar på frågor, vi arrangerar erfarenhetsutbyte mellan DAPS kunder, vi hjälper kunderna att drive utveckling av SAPs standardlösningar och vi hjälper till att finna specifik kunskap eller en konsult eller leverantör som kan hjälpa er att lösa era utmaningar. 

Vi arrangerar omtyckta event med affärsnytta, webinarer, seminarer, Innovation Team möten och konferanser. Om du är intresserad av våra kommande events så kan du läsa mer på vår websida under events. Läs gärna mer om våra medlems- och partnererbjudanden här.

Hållbarhet, miljö och etik är oerhört viktiga värden. 
De vägs in i varje beslut. Vår finansiella redovisning finns att läsa på internet och den juridiska företagsformen är vald för att skydda våra gruppledare och medlemmar från finansiell risk. Vår transparens är viktig och gör det möjligt för vem som helst att se all information av vikt på de vanliga finansiella webbsidorna. Adfahrer som är företaget som administrerar nätverket är ett sunt, självfinansierat, privatägt aktiebolag där 100% av aktierna ägs av familjen Fahrer. Adfahrers grundare är aktiva på heltid vilket borgar för en långsiktighet och ett aktivt engagemang i företagets nätverk, deras kunder och verksamheter.

 

Sverige (Huvudkontor)

Adfahrer AB
Postbox 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postbox 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2017