SBN e-NyhetsbrevRegistrera dig för vårt
SAP e-Nyhetsbrev här


Baserad på många års erfarenhet och stor kunskap om SAP väljer vi ut nyheter ur det stora flödet av händelser och erbjudanden.

 
Utvalda nyheter varje fredag i din inbox. Vårt e-Nyhetsbrev innehåller en summering och ett urval av ting som är intressanta. Här hittar du senaste nytt men också "tips-och-trix" för dig som använder SAP. 
 
Vår ambition är att ha en heltäckande kalender med alla event som kan vara intressanta för dig som jobbar med SAP. Både event och nyheter publiceras med utgångspunkt att ge dig snabb och relevant information.
 
Bokmärk gärna våra websidor som speglar den information som varje fredag samlas upp och distribueras som ett e-Nyhetsbrev. 
Joakim Löves  

Frågor? Please contact:

Joakim Löves

jl@adfahrer.com

+46 70 667 65 68

     

Du kan prenumerera på våra e-Nyhetsbrev på Danska, Norska, Svenska och Engelska.

 
Respektive språkversion täcker information relaterad till sitt språk-område.
 
Det engelska e-Nyhetsbrevet är lite annorlunda och innehålller en summa av all lokal information oberoende av geografi med med ett krav att det som presenteras ska vara relevant för en person som bara föstår engelska. 

Läs mer om vår nyhetsbrevsleverantör här.

Prenumerera nu! Det är gratis och för alla 


Have you signed up for our newsletters but still don't receive them?

First check your spam folder. If it's not there then your company's mail server may be blocking them. Please ask your web admin to approve the domain @adfahrer.anpdm.com in your company's mail server. Our newsletters are sent from APSIS. http://www.apsis.com

Sverige (Huvudkontor)

Adfahrer AB
Postbox 131
182 12 Danderyd
Sverige
E-post: info@adfahrer.com

Norge

Adfahrer AB
Postbox 111
0212 Skøyen, Oslo
Norge
E-post: info@adfahrer.com


Kontakt | Imprint
© Adfahrer AB 2019